Written by 15:04 LIFE

Oordeel zelf over de noodoproep van de World Doctor Alliance

World Doctor Alliance Noodoproep

Volg jij het nog? Aan het begin van de corona crisis was de boodschap van Rutte tijdens zijn eerste persconferentie om de curve in toom te houden en groepsimmuniteit op te bouwen. Ondertussen is die boodschap 180 graden gedraaid naar angst, gedragsbeïnvloeding en vaccineren. Een pad dat haaks staat op de visie van de World Doctor Alliance.

Rutte over groepsimmuniteit

Tot de grote onvrede van een groeiende groep Nederlanders kondigde onze premier ook nog eens de tweede volledige lockdown aan op 14 december. Opnieuw gaat het land op slot voor een periode van 5 weken. Onze veiligheid en het ontzorgen van de zorg krijgen de hoogste prioriteit.

We hebben het nog altijd over dezelfde man die liegt dat hij barst over het niet noemen van groepsimmuniteit in zijn eerste persconferentie:

Dit blijft op z’n zachtst gezegd dan ook wel het opmerkelijke. Het gehele debat over de algehele gezondheid, het boosten van het immuunsysteem en het opbouwen van groepsimmuniteit is compleet van tafel geveegd. Men begrijpt er helemaal niets meer van en in de volksmond rolt deze Engelse quote dan al een tijdje over de tong:

“It’s not the government’s job to protect my health. It’s the government’s job to protect my rights. It’s my job to protect my health. When you trade liberty for safety, you end up losing both.”

Vrijheid vs. veiligheid

Vrij vertaald is de overheid er volgens aanhangers van deze quote dus alleen om ons te dienen. Om onze rechten te bewaken, en niet onze gezondheid. Een deel van het volk wil dus minder overheidsbemoeienis, waar het beroep doet op de eigen verantwoordelijkheid om risico’s in te schatten en elkaar te beschermen. Men wil zelf weer vrij kunnen gaan en staan waar hij of zij wil. Zelf kunnen bepalen welke voorzorgsmaatregelen er worden genomen. 

Aangezien het land nogal verdeeld is, was het wachten op een tegengeluid die hier weer iets over te zeggen had, en dat kwam er ook. Het weerwoord op deze quote omcirkelde het samenhorigheidsgevoel dat schuilt in ‘it’s my job to protect my health and the health of others’.

Men zou het asociaal, egoïstisch en empathieloos vinden dat men denkt het volle recht te hebben om ook andere mensen te besmetten, in teken van hun eigen vrijheid.

Ja, wat moet je daar dan nog van zeggen? Misschien moeten we de experts aan het woord laten.

World Doctor Alliance

We vinden wellicht antwoord in de boodschap van een collectief aan 6.288 artsen, wetenschappers en academici. Onder de naam World Doctor Alliance zetten zij met de #asktheexperts hun eigen naam, titel en leven op het spel. 

Hun gezamenlijke standpunt is dat Covid geen werkelijke pandemie en geen levensgevaarlijke ziekte is, maar dat juist het vaccin datgene is wat onze levens werkelijk in gevaar brengt. 

Op basis van hun expertise in de medische wereld spreken zij uit dat het vaccin niet grondig onderzocht is. Bovendien bevat het een techniek (met nanodeeltjes) die zelfs op de korte termijn ernstige bijeffecten hebben. Ondertussen noemt de premier dit dus het licht aan het einde van de tunnel.

Ongecensureerd op BitChute

Heb jij dus ook je twijfels over het virus Sars-Cov-19, of over het vaccin, dan lees je hier over de andere kant van de angst die de corona thematiek omringt. Hiervoor mag je platforms als BrandNewTube, BitChute en andere online media wel bedanken.

In deze toont BitChute zich als een bron dat censuurvrije content aan de man brengt. Hier circuleert dan ook een video van de World Doctors Alliance waarin zij stuk voor stuk hun kijk op de pandemie uitspreken. Een filmpje dat bij de MSM op de zwarte lijst staat in de categorie Fake News, en op YouTube omdat het in strijd is met de richtlijnen van de community en service.

Transcript noodkreet World Doctor Alliance

Lees hieronder woord voor woord de noodkreet in 33 verklaringen van vertegenwoordigers van de World Doctor Alliance.

Prof. Andrew Kaufman (minuut 00:06)

Mijn naam is Andrew Kaufman, ik ben een medisch arts en een door het bestuur goedgekeurde forensisch psychiater. Deze pandemie is geen echte medische pandemie. Het Covid-19 vaccin is niet bewezen veilig of effectief, omdat er niet genoeg tijd aan is besteed om de gevolgen te onderzoeken. Er is geen eenduidig virus vastgesteld dat de oorzaak is van ziekte, dus is er geen doelwit voor een vaccin. Uiteindelijk gaat het erom dat er geen doden zijn die in relatie staan met de ziekte, is er ook geen noodzaak voor een nieuwe vaccinatie.

Dr. Hilde de Smet uit België (minuut 0:47)

Hoi, mijn naam is Hilde de Smet en ik ben een Belgisch complementair en natuurgeneeskundig arts. Ik wil jou zeggen dat het nieuwe Covid-19 vaccin niet veilig is. Er is ook geen nieuwe globale pandemie.

Voor bijna 19 jaar heeft de farmaceutische industrie geprobeerd om corona vaccinaties te ontwikkelen, maar is hier nooit in geslaagd – Dr. Hilde de Smet

Ontwikkelaars van dergelijke vaccins stranden in de dierproeftesten, omdat er verschillende bijeffecten zoals autoimmuunziekten bij het dier optreden wanneer het wordt blootgesteld aan een nieuw virus.

Deze auto autoimmuunziekten kunnen we vergelijken met die van covid-19 patiënten. Omdat we nu dealen met een zogenaamde pandemie, heeft de farmaceutische industrie het recht om de  testen op dieren over te slaan. Dit houdt in dat mensen als proefpersonen worden gebruikt, die verschrikkelijke bij-effecten kunnen krijgen.

Dr. R Nils Fosse uit Noorwegen (minuut 1:50)

Mijn naam is Nils Fosse. Ik ben een medisch arts in Bergen, Noorwegen. De Covid-19 vaccinatie is niet bewezen effectief. Het berust zich op een nieuwe technologie en wordt op duizenden mensen getest in enkele maanden. De sterftecijfers in Noorwegen zijn niet hoger dan een gemiddeld jaar.

Dr. Elizabeth Evans uit de UK (minuut 2:12)

Ik ben Dr. Elizabeth Evans, gepensioneerd dokter en mede oprichter van de UK Medical Freedom Alliance. De Covid-19 vaccinaties zijn niet bewezen veilig of effectief. We geloven dat het reckless en onnodig is om die essentiële experimentele vaccin uit te rollen, waarbij een compleet nieuw mRNA-technologie wordt toegediend aan miljoenen mensen, terwijl er slechts gelimiteerde korte termijn data voor handen ligt.

Er is geen bewijs dat het transmissie van het virus tegengaat, en geen garantie voor lange termijn veiligheid tegen schadelijke effecten zoals auto immuunziekten, onvruchtbaarheid en kanker – Dr. Elizabeth Evans

Dr. Mohammed Ali  uit de UK (minuut 2:53)

Dit is Dr. Mohammed Adil uit het verenigd koninkrijk. Ik ben oncoloog en consultatief chirurg. Ik ben voor de laatste 30 jaar werkzaam geweest voor nationale gezondheidsinstituten, zonder fouten. Daarnaast ben ik chairman van de Global Organisation, recent hebben we een world doctors alliance, met duizenden artsen wereldwijd opgericht. Ook sta ik voor de zaak van menselijkheid, specifiek op de huidige situatie van de vernietigende effect van het corona virus en de restricties die de bevolking wordt opgelegd.

Huisarts Vernon Coleman uit de UK (minuut 3:50)

Artsen worden niet toegestaan om Covid-19 publiekelijk in twijfel te trekken, maar de waarheid over de vermeende ziekte betreffende de vaccinatie, wordt verbannen. Over de afgelopen jaren ben ik gedemoniseerd met leugens, waarbij mijn 50 jaar werk en carriere is vernietigd door zij die een niet bestaande pandemie promoten en een vaccinatie dat niet nodig is.

De volledige Corona scam is zoals ik in mei 2020 al zei: De grootste hoax in de historie – Vernon Coleman

Het principe van geïnformeerde toestemming is essentieel belangrijk, maar wordt nu ten grabbel gegooid, waar patiënten geen toestemming geven, omdat zij onjuist worden voorgelicht. We mogen de hemelen dankbaar zijn voor platforms als YouTube, waarop ongecensureerde video’s van doktoren die elders worden uitgebannen en monddood worden gemaakt.

Prof. Dolores Cahill uit Ierland (minuut 4:37)

Mijn naam is Dolores Cahill, ik ben een moleculair bioloog en immunoloog en we hebben goed nieuws. Het coronavirus en de lockdown zijn niet zo erg als dat verwacht. We weten nu dat wij de symptomen van covid-19 succesvol kunnen behandelen, met verschillende medicatie en zink. Om deze redenen zijn de maatregelen, zoals lockdowns en social distancing en het dragen van mondmaskers onnodig. Om dezelfde reden is ook een vaccinatie niet nodig.

Er bestaat geen gelicenseerd mRNA vaccin – Dr. Dolores Cahill

Niet alleen omdat er vele klinische testen zijn uitgevoerd, maar in de veiligheidsstudies zijn er significante schade en dood is vastgesteld tijdens dierproeven die de afgelopen 20 jaar zijn uitgevoerd in dergelijke onderzoeken.

Dr. Zac Cox uit de UK (minuut 5:30)

Mijn naam is Zac Cox en ik ben holistisch tandarts en homeopaat, en oprichtend lid van de World Doctors Alliance. Ik geloof dat de pandemie ten einde is gekomen in de zomer. Ik geloof ook sterk dat er geen lange termijn veiligheids data bestaat, bij welk covid-19 vaccin dan ook. Dit houdt in dat men experimenteert en de Neurenberg code wordt geschonden. Ik zal het vaccin niet nemen.

Dr. Anna Forbes uit de UK (minuut 5:58)

Hallo ik ben Anna Forbes, ik ben medisch dokter en vertegenwoordig UK Medical Freedom Alliance. Dit is een groeiende groep van doktoren, wetenschappers, academici, journalisten en advocaten. Wij geloven dat er sprake is van een overschatting van de gezondheidsrisico’s die Sars-Cov-2 met zich meebrengt, door misrepresentatie van data en ongepast toepassing van de PCR-test. Wij roepen op tot het behoud van geïnformeerde toestemming, medische keuze en lichaamseigen autonomiteit. Als doktoren geloven wij dat het uiterst cruciaal is om hier aan vast te houden.

Dr. Ralf ER Sundberg uit Zweden (minuut 6:36)

Ik ben Ralf Sundberg. MD Phd, voormalig universitair hoofddocent en snelle bad operatie bij Karolinska Instituut: Mijn mening van deze corona crisis is dat de PCR-test inaccuraat is. Het zorgt voor een vals positieven die nu tot de noodzaak van een vaccinatie, waar ik volledig tegen ben.

Dr. Johan Denis (minuut 7:30)

Mijn naam is Johan Denis. Ik ben Medisch dokter en homeopaat uit België. Het Corona vaccin is niet bewezen veilig of effectief. Er is geen medische noodzaak. Het is een neppe pandemie. In termen van schadelijkheid, mortaliteit en overdraagbaarheid vergelijkbaar met een seizoensgriep. En ik kan de extreme disproportionele maatregelen van de overheid alleen maar tegenspreken. Er is geen noodtoestand.

Het is allemaal georkestreerd om je angstig genoeg te maken om het vaccin te nemen – Dr. Johan Denis

Dit vaccin is niet bewezen veilig. Het is te snel ontwikkeld. We hebben geen idee wat de langetermijn effecten zullen zijn. Het heeft veel meer onderzoek nodig. Er is geen haast of nood. Het zou mogelijkerwijs je DNA kunnen veranderen, wat onomkeerbaar en onrepareerbaar is voor alle toekomstige generaties. Het is een experiment op de mensheid. Ik zou het nooit toedienen aan mijzelf, mijn patiënten of mijn geliefden. Wij zijn geen proefkonijnen.

In deze vaccinatie is nanotechnologie aanwezig. Nanodeeltjes in hydrogelen zijn ontwikkeld voor militaire doeleinden. Er zijn sterke aanwijzingen dat je niets meer dan een controleerbare pop wordt via je eigen smartphone, die geconnect is met het 5G-netwerk en Artificial Intelligence (AI). Op deze manier verlies je alles dat jou mens maakt, dus informeer jezelf voordat je een weloverwogen keuze maakt. Erg nuttige informatie kan worden gevonden op de website van Robert Kennedy. Ik zegen u allen.

Dr. Daniel Cullum uit de VS (minuut 9:33)

Hoi, ik ben Daniel Cullum, chiropractisch arts uit de Oklahoma in de Verenigde Staten. De wereld heeft op dit moment niet te kampen met een echte medische pandemie. Het vaccin is niet bewezen veilig of effectief, en ik zal het zelf niet nemen of aanraden, omdat er geen veilig vaccin is, punt.

Moritz von der Borch uit Duitsland (minuut 10:01)

Mijn naam is Moritz von der Borch, ik ben werkzaam als journalist in wetenschap en medicatie. En ik kom uit Duitsland. Neem dit vaccin niet, want het is gevaarlijk. Deze pandemie is een fraude.

Dr. Anne Fierlafijn uit België (minuut 10:13)

Mijn naam is Anne Fierlafijn, ik ben een medisch dokter uit België, gespecialiseerd in chronische, infectieuze ziektes zoals Lyme, Epstein barr, Mols etc. Het Covid-19 vaccin is niet bewezen veilig, nog effectief. Ik vind het onacceptabel dat alle aansprakelijkheden vervallen voor de bedrijven die het vaccin produceren.

Als de farmaceutische industrie niet de volledige verantwoordelijkheid neemt voor zijn product, hoe kunnen ze dan van doktoren verwachten om deze bij hun patiënten toe te dienen, zonder twijfel om schade aan te richten? – Dr. Anne Fierlafijn

We zien meer en meer dat dit geen medische pandemie is. De maatregelen tegen corona hebben veel meer verstrekkende gevolgen dan het virus zelf. Wereldwijd zien wij dat de statistieken van corona gevallen vals worden gepresenteerd om de populatie tot volgzaam gedrag te dwingen, en uiteindelijk vaccinatie.

Wees dus kritisch, doe je eigen onderzoek, en laat de media je niet manipuleren. Het is tijd om te reageren, om op te staan voor je vrijheid. Voor de toekomst van je kinderen. Geef niet toe aan angst, aan deelname, aan overheidscontrole en de restricties van jouw vrijheid. Allemaal onder de valse bescherming tegen een virus, want dat is wat er gebeurd.

Dr. Tom Cowan uit de VS (minuut 11:33)

Hoi, dit is Tom Cowan, ik ben medisch dokter uit de VS, en ik wil mensen herinneren dat wij moeten onthouden dat gezondheid niet voortkomt uit de injectie van toxines die ons lichaam worden toegediend, maar meer uit de beslissing van wat het betekent om mens te zijn. En dit najagen met heel je hart.

Dr. Kevin P. Corbett uit de UK (minuut 11:53)

Ik ben Kevin Corbett, een gepensioneerd verpleger en gezondheidswetenschapper uit de UK. De Covid-19 vaccins zijn niet bewezen veilig of effectief. Covid is geen werkelijke medische epidemie. De vaccins gebruikt bij testproducten zullen je genen veranderen, en het toestaan dat je vaccinatiestatus gemonitord wordt en gevaarlijke chemische reacties teweeg brengen.  Wetenschappers eisen om deze reden dat het vaccineren per direct wordt gestopt.

De echte epidemie is angst en hysterie – Dr. Kevin P. Corbett

Het brak uit in China en werd wereldwijd verspreid via de WHO. De hysterie is versterkt door bedrijven die zich schuldig maken aan financieel via ‘fast tracked flawed medical tests’, toxische antivirale drugs, en nu onbewezen, en potentieel gevaarlijke vaccins.

Standaard voorzorgsmaatregelen die normaal gesproken de publiekelijke veiligheid garanderen zijn genegeerd vanwege onwetendheid, hysterie en winst. Zo zijn de vaccins bijvoorbeeld niet door fase 3 tests van het testonderzoek gevoerd. De Covid PCR-test is schijnbaar gebrekkig. Het is nooit geobserveerd op een standaard manier door The United Kingdom National Help Service, en zou nooit gebruikt moeten worden op zieke mensen, of zij zonder symptomen. Je kunt de review bekijken op www.cormandrostenreview.com.

Dr. Carrie Madej uit de VS (minuut 13:30)

Mijn naam is Carrie Madej, ik ben een interne geneeskunde arts uit de Verenigde Staten van Amerika. Ik heb mijn eigen kliniek en ben lid van twee medische klinieken, als zowel behandelend arts voor medische studenten voor de afgelopen 19 jaar. Er is geen wereldwijde pandemie van Covid-19.

We gebruiken test mechanismen, genaamd PCR, die niet zijn gecreëerd of geïndiceerd om een infectie te diagnoseren – Dr. Carrie Madej

Dit is niet de manier waarop we moeten diagnoseren. Ziekenhuizen en artsen krijgen financiële stimuli om Covid-19 te diagnoseren. Daar bovenop krijgen we meerdere diagnoses uit het lab dat die meer en meer valspositieven diagnoseren. Daarbovenop wil ik benadrukken dat ik het vaccin niet neem en ook niet voor zal schrijven aan een van mijn patiënten.

Dit vaccin is een experiment voor het menselijk ras met gemodificeerd zendende RNA of gemodificeerde DNA, synthetisch aan het menselijke lichaam. Dit is de allereerste keer dat het grootschalig toegepast zal worden op het menselijke ras. Wij weten niet wat ons kan overkomen.

Ter aanvulling stellen ze voor om nano lipid technologie of nano technologie toe te passen op het menselijk ras. Er zijn zoveel verschillende verschrikkelijke dingen die ons hierdoor kunnen gebeuren, en dit moeten we onderzoeken voordat we het inspuiten. Dit mijn noodoproep aan de wereld.

Dr. Barre Lando uit de VS (minuut 15:00)

Mijn naam is Barre Lando, arts uit de USA, en ik heb vele door vaccin beschadigde kinderen gezien door het gebrek aan degelijk testen. Door de samenzwerende omstandigheden die de vermeende pandemie omringen wil ik iedereen waarschuwen die overweegt om het covid-19 vaccin te nemen.

Kate Shemirani uit de UK (minuut 15:17)

Mijn naam is Kate Shemirani en ik ben natuurlijk arts in een toxische wereld. Geloof ik dat er een pandemie is? Absoluut niet! Er is geen bewijs van een pandemie. Geloof ik dat Covid-19 bestaat? Absoluut niet! Dit is ook nog niet bewezen. Geloof ik dat de populatie dit nieuwe gevaarlijke Covid-19 vaccin moet nemen, wat de veiligheidsproeven niet heeft doorstaan, en nog nooit eerder is toegepast? Absoluut niet. Niemand heeft het nodig. Geloof ik dat onze overheid gearresteerd moet worden? Voor mogelijke genocide? Absoluut.

Sandy Lunøe uit Noorwegen (minuut 15:52)

Mijn naam is Sandy Lunøe, ik ben gepensioneerd apotheker en ik woon in Noorwegen. Het Covid-19 vaccin is niet bewezen veilig of effectief. Ik focus mij op twee veiligheidspunten. Vaccin bevatten het principe van immuunversterking in plaats van bescherming tegen infectie. Het vaccin kan de ziekte zelfs erger maken als een gevaccineerde geïnfecteerd raakt. Ten tweede heeft de regelgevende instantie voor gezondheidszorgproducten van de UK de herenhuizen en de gezondheidszorg een dwingend verzoek. Quote: “Het MHRA zoekt met urgentie een AI-softwaresysteem om de verwachte hoge volume aan mensen die slecht op de vaccinatie reageren te verwerken.

Boris Dragin uit Zweden (minuut 16:49)

Mijn naam is Boris Dragin en ik ben gelicenseerde Acupuncturist uit Zweden. Ik run nu voor 40 jaar een complementaire medische kliniek. Deze Covid pandemie is geen echte pandemie. Dit is een aanval op onze mensenrechten, onze vrijheid en onze samenlevingen.

Je moet wel gek zijn om een ongetest experimenteel vaccin te nemen van een crimineel fabrikant dat z’n veiligheidsprogramma overhaast en enorm profiteert door mensen onder druk te zetten om het te nemen – Boris Dragin

Denk jij werkelijk dat er ergens een verzekeringsmaatschappij het aandurft om een dergelijk vaccin te verzekeren? Laat onze leiders en alle voorstanders van dit toxische mix het eerst maar nemen.  

Dr. Piotr Rubas uit Polen (minuut 17:59)

Hallo iedereen, mijn naam is Piotr Rubas. Ik kom uit polen en werk als een internist in Duitsland. Ik ben het er echt mee oneens met dit experimentele preparaat genaamd het corona vaccin. Ten eerste moet elk nieuw vaccin een aantal klinische proeven doorstaan voor tenminste 5 jaar. Ten tweede, waarom zou ik mijn lichaam blootstellen voor zoiets onbekends als beschermmiddel tegen een virus dat een mortaliteitscijfer heeft van een seizoens Influenza virus?  

Dr. Natalia Prego Cancelo uit Spanje (minuut 18:31)

Mijn naam is Natalia Prego en ik ben medisch arts uit Spanje. Het Corona vaccin is niet bewezen veilig of effectief. Corona is geen echte medische pandemie.

Dr. Rashid Buttar uit de VS (minuut 18:44)

Mijn naam is Rashid Buttar en ik ben medisch arts uit de VS. Ik wil jullie er allemaal aan herinneren dat ieder van jullie onafhankelijk een baken van licht is voor degenen om je heen. Dus geef het goede voorbeeld, sta op en blijf vechten, blijf spreken, vooral voor je kinderen. Laat uw kinderen zien wat het betekent om vrij te zijn. Sta uw kinderen toe getuige te zijn van uw heldendom en dat u bereid bent het goede te doen, ongeacht wat er om u heen gebeurt.

Dr. Nour de San uit Frankrijk (minuut 19:09)

Mijn naam is Nour de San en ik ben medisch Arts uit Frankrijk. Het probleem is niet het principe van het vaccin. Het is meer het probleem dat zij willen dat wij geloven dat het mogelijk is om een nieuw vaccin in minder dan een jaar te ontwikkelen tegen een nieuwe ziekte, met het gebruik van adjuvante technologieën, en dit uit te rollen op zo’n immens grote schaal.

Het zijn niet alleen de risicogroepen die gevaccineerd zullen worden. Ze zijn van plan om elk persoon op aarde te vaccineren – Dr. Nour de San

Iedereen die heeft gewerkt aan vaccinaties weet dat dit veel tijd vereist om genoeg data te verzamelen om de efficiëntie en de veiligheid op te testen en de lange termijn effecten op onze gezondheid te begrijpen.

Dr. Kelly Brogan uit de VS (minuut 19:47)

Mijn naam is Kelly Brogan en ik ben medisch arts uit de VS. Voor een groot deel van deze eeuw is vaccineren onderhevig geweest aan corrupte wetenschap, propaganda en systematische onderdrukking van geïnformeerde toestemming. Met het Covid-19 vaccin is er een omslagpunt bereikt waarbij de waarheid voor iedereen inzichtelijk is.

Vertrouw jij GMO, farmaceutische, 5G subsidiërende, eugenetische technocraten jouw gezondheid toe? Of zul jij de claims die hun transhumane agenda dekken doorzien, dat als doelwit heeft om jou van je eigen lichaam te ontvreemden rond elk aspect van je eigen leven, zelfs als het gaat om het weefsel van je eigen menselijkheid?

Vaccinatie is de penetratie van het lichaam, de geest en ziel door de staat – Dr. Kelly Brogan

Het Covid-19 is niet bewezen veilig of effectief. Dit is geen echte werkelijke pandemie.

Prof. Konstantin Pavlidis uit de UK (minuut 20:39)

Mijn naam is Konstantin Pavlidis en ik ben een professor in cognitieve wetenschappen, een biomedisch wetenschapper en en een geïntegreerde arts in de gezondheidszorg uit de UK. Ik voel dat de corona pandemie geen werkelijk medische pandemie is. Om deze reden is het vaccin dat nu wordt geproduceerd niet bewezen veilig of effectief, aangezien je 4 fasen hebt.

De late asymptomatische fase, de ontwikkelingsfase met de manifestering van symptomen, de virus overtuigers, ook wel de T-cellen, die het lichaam vertellen dat het geen indringer is voor het immuunsysteem, en als laatste de achteruitgang van de aanwezigheid van het virus, waarbij geen enkele test het virus nog kan aantonen, en niet meer aanwezig is in de lichaamseigen vloeistoffen.

Het virale DNA wordt een onderdeel van de gastheer immuuncellen van het DNA. Om deze reden is geen enkele Covid-test accuraat, en kan geen Covid-vaccin accuraat zijn, aangezien het je immuunsysteem bedriegt om te reageren alsof er een werkelijk virus is. Dit triggert monocyten in een poging om de immuuncellen binnen te treden. Deze acties treden aan als virale symptomen, zoals bijvoorbeeld chronische vermoeidheid, spiertrekkingen of mentale gezondheidsstoornissen die variëren van depressies tot suïcidale intenties. Allen zijn  in feite bij-effecten van de invloed van het vaccin.

Dr. Sherri Tenpenny uit de VS (minuut 22:03)

Mijn naam is Sherri Tenpanny en ik ben medisch arts uit de Verenigde Staten. Weet dat toen ze dit ontwikkelde, het onder de paraplu van de 2005 crap act viel. Ze zullen volledig onaansprakelijkheid gesteld worden. Je kunt ze dus niet aanklagen.

Je hebt niets om op terug te vallen wanneer dit middel je schade aanbrengt – Dr. Sherri Tenpenny

Ze hebben sinds 2002, dus sinds SARS, een corona vaccin proberen te maken. Elke studie die ze hebben gedaan, in het bijzonder die met de fretten, waar het immuunsysteem van fretten het meest gelijk is aan dat van een volwassen mens. Studies op fretten, konijnen en ratten, alle dieren hielden een paradoxale immuunrespons over, waarbij de antilichamen reageerden, heel hoog werden, wat de infectie verhoogde, waardoor de situatie verergde.

Dit gaf ook ruimte voor het virus om de cellen in te gaan om te worden opgenomen in het DNA van de ontvanger van het vaccin middels een proces dat transductie heet. De transductie zorgt ervoor dat het virus onomkeerbaar in je DNA nestelt en je cellen transformeert.

Senta Depuydt uit België (minuut 23:10)

Hallo, mijn naam is Senta Depuydt, ik ben een freelance journalist en vertegenwoordig Children’s Health Defense in Europa met Robert F Kenndy Jr. We willen je er op attent maken dat het huidige Covid-19 vaccin een experimenteel product is, gebaseerd op de injectie van genetisch materiaal in onze cellen.

Het risico in het gebruik van deze nieuwe technologie op mensen en het milieu zijn onbekend. Ze kunnen onomkeerbare gevolgen hebben. In april heeft de Pandemic Accelerator Act van de Europese Unie een vrijbrief gegeven voor veiligheid aan vaccin fabrikanten. Op 15 juli heeft het Europese Parlement toestemming om de eis te schrappen van de risico-evaluatie zoals deze staat omschreven in de GMO-voorschriften. Deze beslissing is in 10 dagen gemaakt. Voorafgaand aan deze stemming zijn er geen wetenschappelijke rapporten geschreven, geen verhoor van de gezondheidscommissie, geen open debat en geen amendement. Dus Children’s Health Defense Europa heeft gevraagd naar de erkenning van deze beslissing, aan het Europese gerechtshof in Luxemburg.

Deel deze informatie alsjeblieft, want het is extreem belangrijk dat mensen begrijpen dat het huidige Covid-vaccin niet bewezen veilig zijn. Handhavers hebben het principe van voorzichtigheid ten grabbel gegooid door blind vertrouwen te stoppen in gevaarlijk experiment.

Dr. Heiko Santelmann uit Duitsland (minuut 24:48)

Mijn naam is Heiko Santelmann en ik ben een Duitse medische dokter, nu werkzaam in Noorwegen. In mijn loopbaan van 40 jaar heb ik nu twintig jaar onderzoek gedaan, met de laatste 10 jaar in het bijzonder naar vaccinaties. Ik moet jullie mededelen dat dit geen echte medische pandemie is, en dat het Covid-19 vaccin niet bewezen veilig of effectief is.

Ik ben het eens met het British Medical Journal dat het testen niet eerlijk is verlopen. De claim dat het virus voor 90% effectief is valt in werkelijkheid uit op slechts 0.2% wanneer je de resultaten onderzoekt. Ik vraag me af waarom Gates en zijn complottheorieën miljarden spendeerden om vaccinaties te fabriceren die miljoenen mensen kunnen steriliseren, zelfs de ongeboren kinderen.

Dr. Margareta Griesz-Brisson uit Duitsland (minuut 25:37)

Mijn naam is Margareta Griesz Brisson. Ik ben Neuroloog uit Duitsland. De uniforme, opgedrongen medische maatregelen zijn onethisch en kunnen niet worden geïmplementeerd op een bevolking die zich hier niet tegen kan verdedigen. Nog als test, nog als vaccin. Elke medische interventie, test, behandeling of vaccinatie kan alleen geimplementeerd worden op een ethisch verantwoorde en legale manier, gebaseerd op een medische individuele overweging, welgeinformeerd toestemming van de patiënt, en klinisch bewijs van onschadelijkheid voorbij de twijfel.  

Dr. Mikael Nordfors uit Zweden (minuut 26:19)

Mijn naam is Mikael Nordfors. Ik ben een medisch arts uit Zweden en ik werk met integratieve medicijnen. Er is geen pandemie en het vaccin is nog veilig, nog effectief. Om een ongetest vaccin te injecteren, waarbij je de wereldbevolking gebruikt als proefkonijnen, is complete waanzin en niks anders. We moeten het stoppen, en wel nu. Het is nog meer waanzin om het aan kinderen te geven, waar kinderen niet lijden aan Covid-19. In mijn land is er nog niemand onder de 15 jaar overleden aan het virus. Er zijn alleen symptomen, risico’s en hoesten geconstateerd.

Het is een verspilling van geld, mensenlevens en veiligheid, dus we moeten het nu stoppen – Dr. Mikael Nordfors

Ik wed erop dat er nooit zo’n goed vaccin ontwikkelt zal worden dat zo veilig en effectief is als vitamine D, dat de mortaliteit tussen 50-95 jaar kan reduceren, afhankelijk van de hoeveelheid vitamine D in je bloed. Dankjulliewel.

Elke Françoise de Klerk uit Nederland (minuut 27:13)

Hallo ik ben Elke de Klerk, een medisch dokter uit Nederland. Ik heb mijzelf ingelezen in het vaccin, en ik wil hierover drie dingen aan jullie vertellen. Ten eerste kan dit vaccin zowel vrouwen als meisjes steriliseren. Ten tweede kan dit vaccin een virale interferentie veroorzaken die leidt tot een cytokine storm, wat erg gevaarlijk is voor je medische gezondheid. Dit is vastgesteld tijdens het testen van andere corona vaccins op dieren en in mensen. Het kan je genetische code, je genetische blauwprint, je DNA voor eeuwig veranderen en we weten niet wat dit je brengt.

Dankjulliewel. Informeer jezelf. Bescherm jezelf. Bescherm je kinderen en doe onderzoek. Dank julliewel!

Neem hier een kijkje op haar website Artsen Voor Waarheid die zij heeft opgericht om de ethiek en moraal binnen de geneeskunde te beschermen.

Betrouwbaar?

Uiteraard is het wijsheid om titels wel van elkaar te blijven onderscheiden. Het gaat om hele complexe materie en een huisarts maakt nog geen nanotech wetenschapper, en andersom ook niet. Ondanks een functie in de gezondheidszorg is de expertise in virussen, vaccinaties en nanotechnologie van al deze leden van World Doctor Alliance dus twijfelachtig.

Aan de andere kant zijn dit vrijwel wel allemaal onafhankelijke experts die met de code van Neurenberg een eed hebben gezworen. Zij zien het als hun plicht om deze dan ook te eren, door zich uit te spreken. Om de normale burger ook eens over de andere kant van de huidige ontwikkelingen te informeren. Zij zijn het geluid voor een transparante overheid, de veiligheid van de burger en een medische wereld die eerlijk is over de gezondheid van de mens.

Factchecking

Laat de woorden van de World Doctor Alliance, die behoorlijk ingrijpend en controversieel zijn met de berichtgeving van MSM, even tot je doordringen. Schiet niet direct door in een finaal oordeel over het virus, mens of de wereld.

Het blijft wijsheid om je niet direct tot een apocalyptisch gedachtegoed te gaan. Het lag namelijk in de lijn der verwachting dat de claims van de World Doctor Alliance gedebunked zouden worden. Zo zijn er in de verklaringen een aantal uitspraken gedaan die inmiddels al zijn weerlegd op websites zoals die van FactCheck en DPA Factchecking. Lees:

Het Grote Corona Debat

Hoewel er online natuurlijk genoeg tekst en uitleg te vinden is die alle kritiek in de wind slaat, blijft het een feit dat de dialoog ontbreekt. Met betrekking tot de dialectiek van Hegel is dit een kwalijke zaak, omdat de World Doctor Alliance elk weerwoord niet zelf meer van repliek kan bedienen.

Om de balans van de waarheid op te maken, leeft nu het idee dat alle experts maar eens met elkaar rond de tafel moeten. Enkel en alleen op deze manier kunnen de voors en tegens in alle medische, psychologische, sociale, economische, juridische redenen tegen elkaar worden afgewogen.

Steun jij het initiatief van Het Grote Corona Debat?

(Visited 1.724 times, 1 visits today)
Close